heavenlyhandsonyou by AnjaDaisy

Behandlinger


Mine Behandlinger

                                                                Heavenly Signature massage     

Dette er min helt egen personligt udviklede massage. Heavenly Signature massage er min signature som massør og behandler. Den som du med garanti vil mærke, at du her får en massage ud over det sædvanlige. Den himmelske oplevelse. Det er en massage der får dig til at svæve og glemme tid og sted. Dette er også en meget healende massage, forløsende massage. Du vil føle en fornyet ro i kroppen, en masse fornyet energi og glæde. Denne massage er udviklet gennem mange års erfaring som både massør og kosmetolog, der smelter de to verdener perfekt sammen. Men det er også den der afspejler mig som det givende omsorgsfulde menneske jeg er.

 

 

                                                                       Sportmassage

Sportsmassage er en massage primært rettet mod sportsfolk i alle former og nivauer. Det er en massage skabt til at fokusere på at forbedre og skabe resultater, men også at afhjælpe det press man påfører kroppen som topatlet. Sportsmassage kan hjælpe med at forberede en atlets forberedelser op til en konkurrence, at hjælpe med at forbedre deres restitution, men selvfølgelig også med at afhjælpe og overkomme skader.

Sportsmassage tager udgangspunkt i fysiurgisk massage, som er den mest anvendelige og kendte massageform vi har her i norden. 

Alle kan dog drage fordel af en god sportmassage, den er ikke kun til dem der er fysik aktive, og lever af deres sport. Den er også til dig der døjer med skader, bare trænger til en hurtig virkende massage. Sportsmassage er nemlig rigtig god til feks. Tennisalbue, Løberknæ, Seneskedehindebetændelse og Skinnebensbetændelse.


                                                                Dybdegåendemassage                   

Fysiurgisk dybdegående massage. Som navnet fremgår er det en massageform der går mere ind i dybden på muskulaturen. Den er god til at afhjælpe muskelsmerter, musearm, rygsmærter, skuldersmerter, nakkesmerter, hovedpine, spændingshovedpine, kroniske smerter og stress m.fl. Denne massage form er en af de mest effektive og problemløsende massager der findes for skader i muskler, sener og led. 


                                                                  Klassiskmassage                           

 

Klassisk massage er nok den form for massage de fleste kender. Det er den klassiske massage hvor man får gennemarbejdet og løsnet op i spændinger i musklerne, og sætter gang i blodcirkulationen, som sætter gang i iltningen af blodet, hvor vi hurtigere kommer af med affaldsstoffer i kroppen. Man arbejder både på overfladen men går også lidt dybere ind i muskulaturen. I en klassisk massage gør man brug af forskellige tekninkker såsom, æltning, blide strøg, gnidninger, men det er meget individuelt fra behandler til behandler. Primært er det en massage hvor man føler velbehag samtidig med at du føler det afhjælper dine muskel spændinger.


                                                                   Wellness massage                           

 

Wellness massage er en meget afslappende og afstressende form for massage. Det er den massage der får dig helt ned i gear. Får dig til at mærke digselv, at lukke verden udenfor et øjeblik. Wellness massage kommer af den velvære denne form for massage giver. Denne massager er meget blid og med lange langsomme glidende strygninger. Den er specielt god til dig der er stresset, lider af angst, hudsult, har problemer med at være i kontakt med din egen krop. 

 

                                                                   Gravid massage

Gravid massage er selvfølgelig til dig der venter dig. Gravidmassage er en mere blid, nænsom og afslappende massage. Formålet er at afhjælpe ømhed, spændinger og afstresse kroppen. Den er meget forebyggende og afhjælpende for diverse gradviditetsgener der måtte forekomme. 

 

                                                                   Tilkøb

Tilkøb er en mulighed for at forlænge din massage med evt. en Ansigtsmassage/Hovedbundsmassage eller lidt Nakke/Skulder/Hovedbund og Fodmassage eller Arm/Håndmasssage.

Du har også mulighed for at nyde et fodbad inden massagen, hvor du kan sidde lidt og få pulsen ned.

Fodbad kan også være inkluderet Scrub af fødderne.  

 

 





Hos Salig kan i finde mig i disse skønne omgivelser

Lav en webshop med lagerstyring og automatisk fakt