heavenlyhandsonyou by AnjaDaisy


Lidt om mig

Jeg er uddannet kosmetolg/massør i 2010. Der fandt jeg ud af at jeg havde en helt naturlig evne til at forkæle og det ligesom bare sad i mine hænder. Efterfølgende er jeg uddannet sportsakupunktør og Sportsmassør, og været på en masse kurser indenfor massage og hudpleje. Resten er selvfølgelig kommet i form af erfaring og inspiration og interesse fra mennesker og kollegaergennem årene. Men det primære er min intuition og det at mærke efter. 

Som kosmetog/massør har jeg udviklet en helt særlig måde at behandle på, og min egen tilgang til velvære generelt. 

Jeg startede min karriere som kosmetolog i Spa og Wellness branchen. Det var også her jeg så småt fik vækket min passion indenfor massage og kropsbehandlinger. Efter nogle år valgte jeg at gå lidt væk fra kosmetologfaget og fokusere mere på massagen. Da det at hjælpe og behandle er noget jeg virkelig brænder for, og har en enestående gave. 

De seneste år har jeg primært arbejdet indenfor firmamassage, virksomhedsordninger og wellness afdelingen med massage og lidt kosmetolog behandlinger.

Jeg har i rigtig mange år haft et stort ønske om at starte op selvstændig. Siden jeg efter mange års erfaringer har fået min helt egen måde at behandle på. Så det er min store drøm at få lov at sætte mit eget præg på mit arbejde.

Fremover vil jeg glædes over at kunne styre mit eget virke som behandler, og fortsat udvikle mig og få ny viden indenfor velvære og massør branchen.

 

Kys Knus & Kærlighed 

Anja Daisy      heart
Hos Salig kan i finde mig i disse skønne omgivelser

Lav en webshop med lagerstyring og automatisk fakt