heavenlyhandsonyou by AnjaDaisy

Heavenly Body


Heavenly Body

Kropsmassage/Kropsbehandlinger

Heavenly Signature      

Heavenly signature er en komplet hel krops himmelsk massage. Både afstressende men samtidig dybdegående og healende. Du vil opleve en ualmindelig ro, afslapning.

Varighed 30min/45min/60min/90min

Heavenly Sport

Heavenly Sport er en fysiurgisk massage. Der bliver arbejdet primært i dybden. At få kroppen til at restituere efter træning. Det er en massage der kan mærkes, og er knap så velværende, men meget effektiv.

Varighed 30min/45min/60min

Heavenly Deep

Heavenly Deep er en dybdegående massage, derfor rigtig god som en problemløser. Anbefales når man kan mærke spændinger, noget har sat sig i spænd osv.

Varighed 30min/45min/60min/90min

Heavenly Classic

Heavenly Classic er selvfølgelig den helt klassiske massage vi alle kender. Ikke for dyb, men en mellemting mellem wellness og dybdegående. En massage du vil nyde, samtidig med at den er effektiv mod spændinger og diverse.

Varighed 30min/45min/60min/90min/10min Tilkøb

Heavenly Wellness

Heavenly Wellness er den mere blide/afstressende massage man mest af alt bare nyder, da man her ikke tager fat, men arbejder mere i overfladen . Jeg anbefaler den til dig der lider af angst/depression/stress og andre mentale blokeringer.

Varighed 30min/45min/60min/90min/ Tilkøb 10min

Heavenly Pregnant

Heavenly Pregnant er en blid, nænsom og afslappende massage til primært at afhjælpe gradviditetsgener. Men også bare for at virke afslappende og afspændende. 

Varighed 30min/45min/60min/90min


Hos Salig kan i finde mig i disse skønne omgivelser

Lav en webshop med lagerstyring og automatisk fakt